Wie zijn wij?

Hetty Sluijs

Als leidinggevende en (team)-coach heb ik jarenlange ervaring in de bankensector en bij de overheid.  Hierbij heb ik ervaren dat je een bedrijf heel efficiënt kunt inrichten én dat het nooit zal gaan ‘vliegen’ als daarbij de juiste leiderschapskwaliteiten onvoldoende worden ingezet.

Een thema dat ik regelmatig tegenkom is hoe je jezelf als vrouwelijk leider  neerzet binnen een organisatie. En dan specifiek: ‘hoe hou je jezelf staande’ versus ‘hoe neem ik mijn leiderschap’.

Ervaring heeft mij geleerd dat dit een continu proces is: steeds weer op zoek naar (de balans tussen) het beste voor jezelf en anderen. Hierbij regelmatig even “uitstappen” om opnieuw te focussen zorgt voor de goede koers.

 

Karen Carton

Mijn roots liggen in het onderwijs. Daar heb ik mij ontwikkeld van leerkracht naar trainer en coach. Sinds 2009 werk ik vanuit mijn bedrijf KR8stroom, een bewuste onderneming.
Het is mijn kracht om een veilige omgeving te creëren waarin mensen zichzelf kunnen ont-moeten en opnieuw verbinden. Vanuit deze basis kun je je eigen leiderschap ontdekken en (uit-)leven.

In het dagelijks leven heb ik veel contact met vrouwen in hun rol als leerkracht, directeur, moeder, etc. Ik vind het boeiend dat vrouwen met dezelfde taken zo verschillend kunnen acteren. Wat drijft hen? Wat is hun passie? En wát kunnen we van elkaar leren?

Voor mij is het belangrijk dat vrouwen – ongeacht waar je vandaan komt – vrij kunnen kiezen wie ze (willen) zijn. Waar sta je nu? Wat is je wens? En hoe kom je daar? Hoe ziet jouw Vrouwelijk Leiderschap eruit? Ik ondersteun je graag in dit proces.